Kontaktiraj me

Zdravo, sem Jasna.

Večna optimistka, podpornica žensk, raziskovalka življenja in ljubiteljica vsega lepega.

Moje poslanstvo je v povezovanju žensk ter dvigovanju naše mogočne in hkrati nežne ženske energije. Menim, da je v življenju najbolj pomembno, da sledimo svojemu srcu in delamo tisto, kar je naša strast, nam prižge iskrice v očeh in s čimer lahko pomagamo tudi drugim.

Globoko v sebi smo vse polne radosti, svetlobe, ustvarjalnosti in srčnosti in čas je, da se tega zavemo ter tako zaživimo. Čas je, da se znebimo občutkov krivde in napačnih predstav o življenju, ki nam jih nalaga okolica, se nehamo primerjati ter zaživimo tako, kot si same želimo. Življenje je točno takšno, kot si ga ustvarimo, zato dajmo priložnost vsakemu dnevu, da je naš najlepši.

Z ljubeznijo,

Boginja.si


Boginja si, svetovanje in izobraževanje, Jasna Kuštor, s.p.
Dalmatinova 1,
9000 Murska Sobota

Davčna številka: 38414511

Sedaj pa odpri koledar in vnesi vanj čas, ki bo namenjen tebi. Brez sramu in brez občutka krivde poskrbi zase. Kajti ti si tista, ki je v svojem življenju najbolj pomembna.

Poskrbi, da boš srečna. Ko si srečna ti, lahko osrečuješ tudi vse okrog sebe.

Najpomembenjši čas je čas, ki ga posvetiš sebi

Dovoli si poskrbeti zase, privošči si nekaj lepega, prepusti se užitku, sprostitvi, zabavi. Razvajaj se! Brez občutka krivde. Dobro poskrbi za svoje telo – tvoje telo je tvoj tempelj, zato ga redno neguj. Pomisli, kaj vse si v življenju želiš – razmisli o vseh malih in velikih radostih. Naredi si seznam, kaj vse polni tvojo dušo, kaj je tisto, ob čemer ti zaigra srce.

Kaj si že tako dolgo želiš, pa si nisi uspela vzeti časa za to? In katera so tista mala razvajanja, ki bi si jih želela prav vsak dan? Katere hobije si od nekdaj želiš? Kaj vse bi rada videla, doživela, občutila? Ne dovoli si, da tvoje želje in hrepenenja ostanejo skrita nekje globoko v tebi in bi bile nekega dne del obžalovanja, kaj vse si še želela pa si nisi dala možnosti.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Spletna trgovina
WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings